IMG_2681

ANNETTE

har praktiserat yoga över 20 år och har inspirerats och utbildats av många fantastiska lärare framför allt under åren hon bodde i Kalifornien. Annette har sin grund i Ashtanga yogans värld men har under åren gått över till Hatha Vinyasayoga. Ett mjukare sätt att få kontroll och uppnå kraft och smidighet. Alla klasser är unika och utgår från gruppens behov och med kraftfulla dynamiska övingar stärker både gruppen och den enskilda yogins kroppsuppfattning. Annette mediterar dessutom regelbundet enligt TM.
Hon är en stolt ägare av Happy Buddha Yogastudio och Happy Buddha Yoga Collection. Kvinnliga yoga kläder av ekologisk Hampa.
Besök vår hemsida. www.happybuddha.se.

Privat Yogaklass

Boka dig en en egen klass där vi jobbar fram ett yoga program som passar dig och din livsstil. Vi utgår från dina egna förutsättningar och hittar verktyg att ta med sig ut i vardagen. Boka dig en stund av medveten närvaro bara med dig själv. Ett perfekt sätt att börja din yogaresa på. En perfekt present att ge bort till någon du tycker om.

Vedic Art

En härlig nyhet är att jag har utbildat mig till Vedic Art lärare på södra Öland tillsammans med Johannes Källman. Därav tänker jag hålla spännande helgkurser i denna fantastiska form av vedisk kunskap under våren. 17 principe som öppnar upp till ett mer kreativt liv. Hör gärna av dig så berättar jag mer.