Madeleine_low

MADELEINE

Yogan etablerade sig på riktigt i Madeleines liv efter en omvälvande händelse i livet. Yoga blev då ett hjälpmedel och verktyg för att komma tillbaka till livet, finna inre ro, balans och styrkan. Idag brinner hon för sin livsstil och är en aktiv yogi samt uppskattad yogalärare.

Madeleine är utbildad & certifierad Hatha lärare (enligt Yoga Alliance) i Stockholm/Costa Rica och är nu inne på 300h fördjupning teacher training. Hon är också av de första kvinnliga skateboardåkaren i Sverige och har sedan 90-talet haft en insprierande och betydande roll för tjejer och skateboard.

Madeleines klasser kännetecknas av en pedagogisk guidning, rätt känsla för assistering och varm närvaro. Det speglas av hennes energi, nyfikenhet, lekfullhet och humor. Det kan vara allt från en lugn grundande hatha till en energifylld vinyasa.

Yoga for a new start Kurs på 5 gånger

Få en perfekt start på det nya året med en yoga kurs som ger grunderna i positioner, andning och närvaro. Det är en vinyasa flow klass där man kombinerar rörelsen med andetaget. Ingen förkunskap krävs.

Drop in
Tisdagar kl 11.30-12.30 ,start 26 jan 2016

Kurs 5 gånger Pris 950kr
Tisdagar kl 11.30-12.30