Angelica-300x300

ANGELICA

Varje stund i min vardag jobbar jag med mig själv, för att öka mitt medvetande, min förståelse och kunskap om helheten i livet.

Ett ordspråk som lyder ” lyckan känns större om den är delad”.

Därför vill jag gärna dela med mig av alla mina erfarenheter, min resa genom livet, tankar, filosofi och kunskap under mina yogaklasser.

Jag vill ständigt vidareutveckla mig, deltar i workshops och andra yogalärares klasser för att känna in, inspireras av nya flöden och upptäcka kroppens olika gåvor som kan utövas på yogamattan.Mina klasser skulle jag vilja säga är därför väldigt lekfulla och förnyande, förhoppningsvis lite utöver vad du har prövat på hittills. Varje vecka är det olika teman.

Jag vill att du som elev ska känna att yogamattan ger ett fritt utrymme för att leva ut dina känslor. Du ska känna dig fri och trygg för att verkligen våga öppna upp och få ut de du vill av din yoga träning. För mig är Yoga så mycket mer än de fysiska vi gör på mattan. Yogan stärker, öppnar upp kroppen och ditt sinne plus att du lär känna dig själv på djupet. Det är den känslan som jag vill att du får på mina klasser för att ta vidare till din vardag.

Mina klasser bygger på Vinyasa flow ett stärkande och dynamiskt pass där vi tekniskt yogar ur ett hälsosamt perspektiv. Vinyasa betyder att sammanknyta andetag med rörelse. Vid inandning tar vi sats och ny kraft för att i utandning sjunka djupare in i positionen.

Nyhet för 2016

Angelica kommer att hålla mindfulness Yoga på måndagar kl 19.30-20.45 och Advanced Yoga ”know your basics på torsdagar kl 1630-17.40. En klass för dig som vill gå vidare i din yoga praktik och möta mer motstånd men också få känslan av att kontrollera din kropp och utvecklas i dina rörelser. Passar dig som har yogat ett tag och vet dina begränsningar och vill bli utmanad. Kurs men också drop in i mån av plats.