Toscana20140906_0573_low-1024x682_BW

Kurser

Alla kurser vi håller är 18 gånger, eller 10 gånger vid nybörjaryoga, vid behov
att behöva ta igen går det på andra dagar i mån av plats.

Bokning görs via vårt bokningssystem.

HATHA VINYASA FLOW

Är en Kurs för dig som är nyfiken på yoga och vill utforska var dina gränser går och var du behöver utveckla för att få en starkare och friskare kropp. Inga förkunskaper krävs utan alla yogar från sin egen nivå. Vi bygger gruppdynamik samt jobbar individuellt på vad just Du behöver. Vi avslutar alltid med en kortare mediation.

Pris för 18 gånger 3450kr.
Pris för 10 gånger 1950kr.

YOGA 4 U 2

En fortsättningskurs för dig som kommit igång med din yoga och vill ta den ett steg till. Vi går djupare in i varje moment och bygger kraft och mod till att hitta vår egen fulla potential. Vi håller våra asanas längre och bli mer medvetna om vilket motstånd vi ställs inför och vad vi behöver släppa taget om. Varje klass är unik och vi jobbar alltid utifrån vad gruppen behöver just nu. Varje klass avslutas med en avkopplande meditation.

Pris för 18 gånger 3500kr.

YOGA FLOW

En dynamisk hatha vinyasa klass för dig som vill ha ett kraftfullt flöde i kroppen. Vi hittar vår andning och låter den leda oss i våra positioner och utmanar oss att stå längre i våra positioner och möta vårt motstånd med hjälp av just vår andning. Olika lärare vid varje klass. Hitta din favorit bland våra lärare och klasser. Varje klass avslutas med en längre vila / Shivasana.

Bokning görs via vårt bokningssystem.

ASHTANGA VINYASA

Ashtanga vinyasa är en kraftfull yogaform som utgår från den åttafaldiga vägen. Här arbetar vi med grunderna och lägger fokus på synkronisering av andning, rörelse och närvaro.

Kursstart: Se schema för aktuellt kursdatum. Inga förkunskaper krävs

PRIVAT YOGA SESSION

Har du svårt att komma i gång eller avsätta en bestämd tid för yoga varje vecka? Att boka privata yogalektioner blir allt vanligare och är ett utmärkt sätt att hitta din egen yogaväg och boka när det passar dig. Ingen kropp är den andra lik och här får du chansen att fördjupa och öka förståelsen både för yogan och din egen kropp och dess möjligheter utifrån dina förutsättningar.

Pris: 950 kr/tim

YOGA FÖR NYBÖRJARE

Är du nyfiken på yoga och vill komma i kontakt med termerna kring yogan är det här rätt klass för dig. Här går vi gå igenom grunderna och i lugn takt hittar verktyg som passar just dig. Vi går igenom andning & rörelser och avlutar varje pass med en kortare meditation. Med takt att gruppen är mogen och vill gå vidare bygger vi på efterhand.

Inga förkunskaper krävs. Alla utgår från sin egen nivå. Därav är Yoga for You anpassat för den enskilda yogin men utövas tillsammans i grupp.

Kom med öppet sinne och se livet från ett annat perspektiv.

Yoga för nybörjare eller lite nyfiken men ovan vid yogans rörelser.

Kurs 10 st Tisdagar kl 16.30-17.30 Pris: 1950kr,

(Drop in mån av plats i båda klasserna)

Bokning görs via vårt bokningssystem.

YOGA FLOW – VARJE SÖNDAG kl 10

Börja varje söndag med en härlig och stark Yoga Flow, sätt din intention för veckan som kommer och fyll på med en skön dos av energi till både kropp och själ! Lena vill träffa Dig!

Stärk din kropp, kom till lugn i sinnet och frigör inre spänningar och stress via din andning och via flödet med kroppen. Den här klassen är en dynamisk Hatha Vinyasa klass för dig som söker ett kraftfullt flow i kroppen. Vi hittar vår andning och låter den leda oss framåt och den utmanar oss till att stå längre i våra positioner och möta vårt motstånd. Vi börjar och avslutar med en härlig Shivasana.

Tid: Söndagar kl. 10-11:15

Boka upp din plats här och klicka dig fram till en passande tid.

YOGA SLOW

Yoga Slow en lugnare form av Hatha yoga med inspiration från mindfulness. Vi håller positionerna lite längre och utmanar därför vår uthållighet och stärker kroppen fysiskt. Rörelserna gör vi långsammare med medvetenhet och närvaro och vi tränar på att vara i kontakt med våra sinnen.

Yoga Slow passar dig som söker en lugn och stark klass. Positionerna som vi gör anpassas efter din nivå och din kropp. Vi börjar och avslutar alltid med en lite längre avslappning för att komma till ro i kropp och sinne.

Under kursen vill jag inspirera dig, dels till att finna styrkan i din egen kropp, medvetenheten om den och acceptansen till den, dels till att komma till lugn, stillhet och närvaro med dig själv och där du befinner dig just nu.

Väl mött på mattan önskar Camilla

Torsdagar kl 19.30
Kurs 10 gånger pris 1950kr/ Drop in i måna av plats.

GRAVID YOGA

Är du gravid eller funderar på att bli. Här är en klass för dig som vill knyta an till dig själv och ditt lilla mirakel innan födseln. Vi anpassar övningarna för varje enskild kvinna. På så sätt kan alla vara med oavsett graviditets vecka. Då vi lägger denna klass på lunchen hoppas vi att just du kan få din tid att räcka till för dig och din bebis.

En härlig klass som ger dig en stund av medveten närvaro med ditt barn

En kurs på 5 gånger, se schema för start av ny klass. Schema
Pris 1050kr

HATHA YOGA 

En klass för dig som vill avsluta veckan med ett skönt yogapass. Lotta guidar dig
en igenom yogans magiska värld. Passar alla nivåer då vi utgår från varje enskild yogi.

Fredagar kl 18.00-19.15
Pris 1950 kr för 10 gånger alt drop in 240 kr

Bokning görs via vårt bokningssystem.

KUNDALINI YOGA

gör att du upplever en större livsglädje och känner att din kropp mår bra. Det är en kraftfull och effektiv form av yoga, i enlighet med Yogi Bhajans lära, och ett fantastiskt sätt att ladda om och läka din kropp.

Vi har roligt, möter oss själva här och nu och vi utmanas att nå vår högsta potential. Du får konkreta verktyg att hantera din vardag och en attityd av tacksamhet blir din nya grundinställning till livet.

En klass i Kundalini stil med Elin som på ett varmt och ödmjukt sätt guidar dig igenom denna fina yoga stil.

Klass på söndagar kl 16.30-18.00

Bokning görs via vårt bokningssystem.

YIN YOGA

En härlig Yin klass som fyller på med kraft och energi. En klass att verkligen få tillgång till ökad medvetenhet och fylla sinnet med balanserande tankar.

Tisdagar kl 19.30-20.45

Söndagar kl 15.00-16.15

Bokning görs via vårt bokningssystem. Passar alla nivåer.

Yin Yoga är en mjuk och meditativ form av yoga, och ordet Yin syftar till polariteten Yin och Yang. Yang representerar en aktiv och dynamisk energi, medan Yin står för det mjuka och lugna. Båda kvaliteér behövs för att skapa harmoni och balans, vilket gör Yin yogan till ett perfekt komplement till de mer muskulära yogastilarna.

När man utövar Yin yoga håller man ett fåtal olika positioner under en längre period. På så sätt stimuleras fascia (bindväv) runt ben, leder och organ, vilket gör att såväl rörlighet som smidighet ökar samtidigt som kroppens meridianer (energikanaler) påverkas.

YOGA DROP IN KLASS

På våra drop in klasser kommer du att möta flera olika passionerade lärare med olik inriktning inom yoga. Se aktuellt schema för de olika klasserna samt bokning görs via vårt bokningssystem.

MORGON YOGA

Denna klass hjälper dig att sätta rätt intention för dagen. Vi leder Er i
meditationen och utför lättare rörelser för att komma igång med andning och tankar. Allt för att förbereda sinnet inför alla intryck, känslor och tankar som kommer under dagen.

Passar alla nivåer och även för dig som är nyfiken men aldrig har provat…kanske detta blir din favorit stund i veckan.

Finns möjlighet till en snabbare dusch efter klass.

Bokning görs via vårt bokningssystem.

“You become what you think”

Onsdagar kl 06.45-07.40
Fredagar kl 07.00-08.00

MINDFULNESS YOGA

Perfekt för dig som vill ta det lite lugnare på yogamattan. Du kanske är helt ny inför yoga eller du vill ge dig själv en stund av lugn och medveten närvaro.

Under 75 minuter släpper vi taget om sinnet och utövar en grundande och helande yoga med mjuka, sköna och rörelser. En klass där du ges möjlighet att rikta uppmärksamheten till dig själv genom din andning. Syftet är att komma bort från krav och prestation och minska din upplevelse av stress eller smärta.

Vid varje tillfälle sätter vi en mental intention och avslutar med en stunds meditation och vila. Inga förkunskaper krävs

Måndagar kl 19.30-20.45

Varmt välkommen att boka din klass via vårt bokningssystem.

PRIVAT YOGA

Är du nyfiken på Yoga men vill inte vara i grupp? Vill du komma närmare dig själv? Har du det stressigt? Går du igenom något jobbigt i livet just nu? Vill du känna dina andetag? Vill du må bra?

Många svar på varför yoga är bra för dig. Boka dig en stund av medveten närvaro , där du kommer i centrum och vi försöker hitta verktyg för dig att hantera vardagen med mer kraft och energi.

Privatyoga på Happy Buddha Yoga studio innebär att du investerar i dig själv och på ett lämpligt sätt som passar just dig hittar en väg som ger dig en lättare och mer lustfylld tillvaro.

Första gången vi träffas tar det ca 90 min därefter är det 60 min klasser.
Boka via Telefon 08-650 0163 eller via mail info@happybuddha.se

Pris 950kr/gång
5 klipp kort 900 kr/gång

Lärare Annette, passionerad yogalärare och grundare av Happy Buddha Yoga.

.