Annika 50 år säger:

Underbara yogadagar i Toscanas fantastiska miljö, så vackert och rofyllt. Det blev tid till både eftertanke och skratt och två yogapass om dagen med olika inriktning var en perfekt kombination. Yogastudion låg magiskt vackert beläget och gården serverade en suverän hemmagjord mat i bästa italienska stil.

Jag längtar tillbaka!

Lena 47 år säger:

Jag kom till Toscana förväntansfull och nyfiken. Och jag åkte hem fyra dagar senare med alla mina förväntningar uppfyllda, och mer därtill. Upprymd, glad, trött och påfylld på en och samma gång. Det var en så lugn, vacker och harmonisk plats vi var på. Långt ifrån livet därhemma och utan påverkan utifrån

  •  Jag tyckte det var ett bra upplägg med två yogapass per dag, ett på morgonen och ett på kvällen, och där varje pass var unikt. Även blandningen av yoga och andra övningar (meditation, gruppövningar mm) var mycket givande. Du lärde dig nya saker om dig själv.
  • ”Jag kände mig mycket trygg med vår lärare Annette. Det märks att hon har mångårig erfarenhet av både yoga och retreats. Hon är lugn och ”stark” på samma gång.”
  •       Att få tid till både trevligt umgänge och tid för eftertanke är något jag skulle önska alla. Här gavs det utrymme för både och.
  •    Magisk miljö, yoga, italiensk mat, givande utflykter och spännande möten. Kropp & själ i en perfekt blandning!

Lisa

Som arbetande småbarnsmamma söker jag luckor av stillhet. På HBs Yoga retreat hittade jag det lugn och den kraft jag behöver för att vara en bra mamma och kreativ yrkesutövare. Yoga i en vacker och harmonisk miljö är stärkande för både en sliten kropp och ett stressat sinne.